Skip Navigation Links
ONDERBOUWExpand ONDERBOUW
BOVENBOUWExpand BOVENBOUW

Christelijke Basisschool De Ark - Barendrecht

Voor ouders    Voor kinderen   Voor bijzonder goed onderwijs

Welkom op de website van CBS De Ark in Barendrecht.CBS De Ark behoort tot de Vereniging voor Protestants-Christelijk Primair Onderwijs te Barendrecht en Ridderkerk. Onze school heeft een christelijke identiteit: wij vertellen verhalen uit de Bijbel en zingen uit het liedboek en proberen deze verhalen en deze liederen een plaats te geven in de huidige tijd.

De Ark is een 'open' christelijke basisschool. Dit betekent, dat onze deuren open staan voor alle ouders, die hun kinderen willen aanmel­den. Bij de aanmelding wordt ouders gevraagd de grondslag van de school te respecteren.
 
Wij willen dat uw kind heel veel leert en elke dag met plezier naar school gaat. Wij werken aan een fijne sfeer in de groepen. De leerkrachten doen er alles aan om uit uw kind te halen wat erin zit. U als ouder speelt daarbij een belangrijke, stimulerende rol.  

Van groot belang is de interne leerlingenzorg. De Intern Begeleider speelt hierin een belangrijke rol. Zij werkt samen met de leerkrachten, het kind en de ouders om de zorg aan de leerlingen zo optimaal mogelijk te laten zijn.

Waar we voor staan! Lees meer

Het onderwijs op CBS De Ark. Lees meer  

Open Avond:
De Open Avond zal dit jaar gehouden worden op 12 februari 2014 van 19.30 - 21.00 uur.
U krijgt deze avond een rondleiding door de school en bij de kleutergroepen zullen de leerkrachten u informeren over de manier van werken in de groepen 1 en 2.

De Open Middag zal zijn op 13 februari 2014 van 14.00 - 15.00 uur.

U bent van harte uitgenodigd een bezoekje te brengen aan onze school. 

   

 Bijgewerkt op 4 februari 2013

 

CBS 'de Ark' | Klipper 109 2991 KM Barendrecht | Postbus 239 2990AE Barendrecht | 0180 - 616998 | Disclaimer | Contact